SELEN CAKE BUTIK PASTA
WELCOME TO SELEN'S CAKE HOUSE

Ozel gunleriniz icin Ozel tasarim pasta, cup cake, kurabiye, Turk baklavasi, borek ve Turk yemekleri hazirlanir. Irtibat icin: sibelsah@yahoo.com

Thursday, March 3, 2011

Dondurmali Kara Orman Pastasi


Malzemeler

  • 450 gr kaymakli dondurma
  • 450 gr kakaolu biskuvi (Rondodan gecirilmis)
  • 2 adet ufak dogranmis muz
  • 200 gr dondurulmus ya da taze frambuaz
  • 100 gr findik (Rondodan gecirilmis orta irilikte)
Uzeri icin

  • Cikolata sosu

Dondurmamizi buzluktan cikardiktan sonra 15 dakika kadar buzdolabinda tutalim. O sirada kakaolu biskuvilerimizi rondodan gecirip icerisine dogranmis muzlarimizi, frambuazlarimizi ve findigimizi ekleyip hafif karistiralim. Daha sonra dondurmamizi da icine karistiralim.Hazir olan karisimimizi  diledigimiz bir kalibin icerisine yagli kagit seripesit sekilde yayalim. Pastamizi buzluga koyup yemeden 6-7 dakika once cikartip uzerine cikolata sosu dokerek afiyetle yeriz.

( Ben tek kisilik kalip kullandim. Bir porsiyon bir kisi icin yeterli oluyor.)
Post a Comment