SELEN CAKE BUTIK PASTA
WELCOME TO SELEN'S CAKE HOUSE

Ozel gunleriniz icin Ozel tasarim pasta, cup cake, kurabiye, Turk baklavasi, borek ve Turk yemekleri hazirlanir. Irtibat icin: sibelsah@yahoo.com

Wednesday, February 16, 2011

Golf Cake

Sevgili arkadasim Ahu'nun arkadasi Ilgaz bey icin istedigi "golf oynayan adam" temali pasta. Ahu , Ilgaz beyin golfe olan ilgisinden dolayi dogum gununde kendisine golf temali surpriz bir pasta yapmami istedi. Kendisine nasil bir pasta istedigini sordugumda bana begendigi bir model oldugunu ve onun aynisini yapip yapamayacagimi sordu. Kendisinin sectigi modeli biraz degisiklik yaparak hazirlayinca ortaya bu sirin pasta cikti. Pastanin keki vanilyali sunger kek, ic malzemesi  cilek , vanilyali krema ve beyaz cikolatadan olusan pastamin dis kaplamasinda da beyaz cikolatali ganaj kullandim. Umarim Ilgaz bey ve Ahu begenmislerdir.

2 comments:

Deli Anne said...

Müthiş.. bu iş gerçekten sanatkarlık istiyor.. bravo valla

Unknown said...

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. Sizin blogunuzu az once ziyaret ettim. Her kadinin yasayipta disa vuramadigi duygu ve dusunceleri cok guzel dile getirmissiniz. Herseyden once yapmacikliktan uzak olmasi ve samimi ifadeler olmasi nedeniyle insan kendinden birseyler buluyor:)