SELEN CAKE BUTIK PASTA
WELCOME TO SELEN'S CAKE HOUSE

Ozel gunleriniz icin Ozel tasarim pasta, cup cake, kurabiye, Turk baklavasi, borek ve Turk yemekleri hazirlanir. Irtibat icin: sibelsah@yahoo.com

Thursday, June 20, 2013

Beze

Malzemeler
  • 3 yumurta aki
  • 1 su bardagi toz seker
  • Bir cimdik tuz
Yumurta aklarimizi cam ya da celik bir kase icerisinde bir fiske tuzumuzla birlikte mixerimizde cirpiyoruz. Cirpma islemimiz devam ederken bir su bardagi toz sekerimizi de icerisine ilave edip, yumurta aklari kar gibi olup kabimizdan dokulmeyecek kivama gelinceye kadar ( Yaklasik 10 dakika kadar) cirpiyoruz. Hazir olan beze karisimimizi ucuna yildiz uc takilmis sikma torbamizla yagli kagit serilmis tepsimizda aralarda biraz bosluk birakacak sekilde tepsimize sikiyoruz. 100 dereceye ayarlanip onceden isitilmis firinda 1 saat 15 dakika pisiriyoruz. 
(Firindan cikarmadan once bir bezeyi tepsiden alip hafif sogutun ve kirip icerisine bakin. Ici cig kalmasin.)

Afiyet olsun
Post a Comment