SELEN CAKE BUTIK PASTA
WELCOME TO SELEN'S CAKE HOUSE

Ozel gunleriniz icin Ozel tasarim pasta, cup cake, kurabiye, Turk baklavasi, borek ve Turk yemekleri hazirlanir. Irtibat icin: sibelsah@yahoo.com

Tuesday, September 18, 2012

Fudge-Filled Sandies Cookie

Disarida yagmurlu bir hava ve ruzgar agaclarin yapraklarini savurarak adeta sonbaharin geldigini haber veriyor. Burada sonbahar cok guzel oluyor. Agaclarin yapraklari renkten renge girerek yaza veda ediyor. Turkiye'ye dondugumde buradaki baharlari, yesili ve dogayi cok ozleyecegim...

Malzemeler
  • 1 cup tereyagi
  • 3/4 cup pudra sekeri
  • 1 cay kasigi vanilya
  • 2 cup un
  • 1 cup cekilmis ceviz ici
Genis bir kasede tereyagi ve sekeri krema kivamina gelinceye kadar karistirin. Daha sonra diger malzemeleri ekleyip iyice karsitirin. Elinizle dilediginiz sekli verip onceden istilmis 150 derecelik firinda maximum 20 dakika pisirin. Soguduktan sonra uzerlerine pudra sekeri serpip servis edebilirsiniz. Isterseniz hamurunuza sekil verirken yuvarladiginiz kurabiyenizin ortasina parmaginizla ufak bir oyuk yapip pisirdikten sonra bu oyugun icerisine eritilmis cikolata koyup ta sunabilirsiniz.

The Recipe
  • 1 cup butter
  • 3/4 cup icing sugar
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 2 cups all purpose flour
  • 1 cup finely chopped pecans
in a large bowl, cream butter and icing sugar until light and fluffy. Beat in vanilla. Combine flour and pecans; gradually add to creamed mixture and mix well.

Roll into 1-in balls. Place 1 in. apart on ungreased baking sheets. Bake at 325 for 18-20 minutes or until lightly browned. Roll warm cookies in additional icing sugar; cool on wire racks.
Post a Comment