SELEN CAKE BUTIK PASTA
WELCOME TO SELEN'S CAKE HOUSE

Ozel gunleriniz icin Ozel tasarim pasta, cup cake, kurabiye, Turk baklavasi, borek ve Turk yemekleri hazirlanir. Irtibat icin: sibelsah@yahoo.com

Wednesday, July 3, 2013

Peynirli Pogaca

Agizda eriyen harika bir pogaca yemek isterseniz kesinlikle denemelisiniz bu tarifi...

Malzemeler
  1. 2,5 su bardagi un
  2. 125 gr tereyagi oda sicakliginda olacak
  3. Yarim cay bardagi siviyag
  4. Ceyrek cay bardagi sirke
  5. Bir cay kasigi kabartma tozu
  6. 1 cay kasigi mahlep
  7. 1 yumurta
  8. 2 yemek kasigi yogurt
Tum malzemeleri karistirma kabinda karistirip iyice yogurun. (Eger un takviyesi gerekirse ekleme yapabilirsiniz). Ele yapismayacak kivamda bir hamur olacak. Hamurdan yumurta buyuklugunde parcalar koparip elinizle bastirin ve arasina peynirli harcimizdan koyup ay seklinde kapatip uzerine yumurta sarisi ve corek otu surerek firinda uzerleri kizarincaya kadar pisirin.

Post a Comment